Over Vocal Group Revolt

Vocal Group Revolt is een creatieve, gezellige en eigenzinnige zangvereniging. We vinden het leuk om samen te zingen en daarbij onszelf te verbeteren in kwaliteit en performance.

Iedere stem telt

Bij Revolt vinden we het belangrijk dat iedereen zijn of haar stem kan laten horen. Dat zie je terug in het zingen: we zingen niet alleen met de hele groep op onze optredens, maar we hebben ook intermezzo’s met kleinere groepen. Ook vind je het terug in de organisatie van onze vereniging. Naast het bestuur hebben we verschillende commissies waardoor iedereen kan meedenken. We houden onze leden graag betrokken.

Repertoire

Ons repertoire varieert tussen verschillende genres en talen. In de beginjaren zongen we overwegend popmuziek maar inmiddels zingen we ook musical, rock, country en andere genres. We vinden het belangrijk om ons repertoire vernieuwend te houden. Ieder jaar zingen we weer nieuwe nummers

sheet music, music, piano-1229481.jpg

Optredens

Optreden is een belangrijk onderdeel voor ons. Het geeft ons een doel om naartoe te werken en daarnaast is het natuurlijk super leuk! Revolt organiseert twee keer per jaar zelf een optreden: Een tussenoptreden vaak rond de periode januari-februari en een eindoptreden aan het eind van het seizoen. Tussendoor treden we ook op bij andere evenementen, zoals Nijmegen Klinkt.

Activiteiten

Revolt is naast muzikaal ook een gezellige vereniging! Sowieso wordt er vaak een drankje gedronken na de repetitie. Daarnaast hebben we een activiteitencommissie die door het jaar heen allerlei leuke activiteiten organiseert waarbij je kan aansluiten. Ieder jaar sluiten we af met een heerlijke (vegan) barbecue.

Onze leden